Skip to Content
De Bemanning duo

Volgens onze klanten zijn we best leuk om mee samen te werken. 
Maar we staan ook ergens voor. 
Dit zijn onze 5 kernwaarden:

Vakmanschap is fierheid

We zijn trots op ons werk, en dat voel je. Elk Bemanningslid draagt de grootste zorg voor je project. We doen telkens ons uiterste best en maken er een erezaak van om geen enkel detail uit het oog te verliezen – zelfs als dat zich alleen achter de schermen bevindt.

Creativiteit
lost elk probleem op

Creativiteit is niets magisch: het is hard werken en anders denken, tot je de unieke oplossing voor een schijnbaar onoverkomelijk probleem vindt.

Empathie is ons kompas

Bij De Bemanning luisteren we niet alleen aandachtig naar wat je vertelt, we gaan ook op zoek naar wat erachter schuilt. Waar ben je echt mee geholpen? Samen zien we meer dan elk apart.

1+1 is altijd meer dan 2

De Bemanning is jouw klankbord: een frisse blik van buitenaf die je merk versterkt. Zelf zijn we een crew met uiteenlopende expertises en karakters, en toch genoeg gelijkenissen om naadloos samen te werken.

Altijd op zoek naar meer(waarde)

Ben je een klant met een missie? Samen iets moois verwezenlijken en tegelijk een waardevolle impact achterlaten, daar wordt iedereen toch gelukkiger van?

Leer onze crew kennen

Dennis

Dennis Kestelle

De creatieve kapitein

Als artdirector stuurt Dennis elk project aan: hij stelt de perfecte crew samen voor je project, en is je vertrouwde aanspreekpunt.

Dennis steekt bij De Bemanning ook de handen uit de mouwen als grafisch ontwerper, animator en illustrator. Hij kan op duizelingwekkend veel manieren de ingewikkeldste informatie kristalhelder in beeld brengen.

Dennis@DeBemanning.be

0486 56 42 84

Bart

Bart De Potter

De machinist achter elk digitaal project

Webontwikkelaar Bart doet alles gesmeerd lopen in de machinekamer van je project. Dat zie je vooral aan de pareltjes van websites en andere digitale tools die hij creëert. Die zien er niet alleen fantastisch uit, ook het technische gedeelte is piekfijn in orde.

Bart is meer dan een nauwkeurig webontwikkelaar: hij heeft ook oog voor vormgeving. En dat zorgt voor een vlotte samenwerking met de rest van De Bemanning.

Bart@DeBemanning.be

‭0498 50 14 45‬

De scheepsmaten

Voor elk project vertrouwt De Bemanning op een collectief van betrouwbare en getalenteerde freelancers. Voor jouw project schakelen we alleen de experten in die we nodig hebben. Zo lopen we elkaar niet voor de voeten, en haal jij meer uit je budget.

Scheepsmaat of stagiair-matroos worden?

Kom, we gaan koffie drinken